Rólunk

Üdvözlöm a Debreceni Klímatechnika Kft oldalán!


Ha már idáig eljutott biztos lehet benne, hogy jó úton jár.


Engedje meg, hogy röviden bemutassam cégünket. A DEKLIMA a lokális piac egyik meghatározó és legdinamikusabban fejlődő vállalkozása a hűtés-, és klímatechnika értékesítés, valamint kivitelezés tekintetében. Vállalkozásunk működése és dinamikus fejlődése révén elértük, hogy stabil ügyfélkörre, technikai és anyagi háttérre tegyünk szert.


Bízunk benne, hogy webáruházunk színvonala és áttekinthetősége elnyeri tetszését, könnyedén megtalálja benne a keresett terméket. Amennyiben oldalunk böngészése során segítségre volna szüksége forduljon hozzánk bizalommal, hiszen közös érdekünk az Ön számára legoptimálisabb készülék kiválasztása.


Szolgáltatásunk a komplett hűtés-, és klímatechnikai rendszerek tervezésétől, a berendezések értékesítésén át a kiveitelezés mellett azok utógondozásra egyaránt kiterjed. Legyen szó karbantartásról, szervízelésről vagy fejlesztésről, ránk számíthat! Célunk, hogy minden ügyfelünk részére személyre szabottan, a számára legkedvezőbb megoldást kínáljuk.


Cégünk Debrecenben és környékén a legnagyobb gondossággal, határtalan odafigyeléssel és megkérdőjelezhetetlen munkaminőséggel áll ügyfelei rendelkezésére, kiváló minőségű szolgáltatást nyújtva a magas szintű szaktudásunk, a legkorszerűbb gépek és szerszámok, valamint a legmodernebb technológiák alkalmazásával, így válva ügyfeleink megbízható és elismert partnerévé.


Törekvés ügyfeleinkkel és partnereinkkel való jó emberi kapcsolatok kialakítására, érdeklődés és elhivatottság a szakma iránt, kemény és kitartó munkavégzés, valamint a folyamatosan jobbra való törekvés az, mely bennünket megkülönböztet.


Remélem, hogy hamarosan Ön is megtapasztalja mindazt, amit már több száz elégedett ügyfelünk, és jó szívvel ajánlja cégünket barátainak, ismerőseinek!


Debreceni Zsolt
Ügyvezető


Szolgáltatásaink: klíma szerelés Debrecen és környéke, klíma telepítés Debrecen és környéke, klíma beépítés Debrecen és környéke, klíma beszerelés Debrecen és környéke, klíma előcsövezés Debrecen és környéke, klíma karbantartás Debrecen és környéke, klíma tisztítás Debrecen és környéke, klíma javítás Debrecen és környéke, klíma szervíz Debrecen és környéke, klíma forgalmazás, klíma webáruház, klíma webshop, akciós klíma, olcsó klíma, ingyenes klíma házhozszállítás, olcsó, akciós párátlanító, páramentesítő, ipari párátlanító, páramentesítő bérbeadása országosan
Forgalmazott márkák: Daikin klíma, Fisher klíma, Fujitsu klíma, Gree klíma, LG klíma, Midea klíma, Mitsubishi klíma, Panasonic klíma, Samsung klíma, Toshiba klíma, Midea párátlanító, Korel páramentesítő
Kategóriák: oldalfali split klíma, Ablak klíma, Mobil klíma, multi inverter beltéri egység, multi inverter kültéri egység, mennyezeti kazettás split klíma, parapet/mennyezeti split klíma, légcsatornázható split klíma, Párátlanító, páramentesítő, Légtisztító, párásító