Előző
Következő
Termék 75 of 92
 1. Gyártó infó
  Termék megosztás
  Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg

 2. LG MS05SQ NOVA INVERTER V oldalfali beltéri egység LG inverteres multi kültérihez


  [Inverter]

  Ár:  74,930 Ft

  Továbbfejlesztett megoldások a kiváló levegőminőségért

  Az LG tudja, hogy amikor Ön szükségleteire választ légkondicionálót, a csúcsminőséget keresi. Ezért az LG kitartóan dolgozik a kényelmet, energiahatékonyságot, és tökéletes megbízhatóságot szavatoló innovatív klímatervezési megoldások fejlesztésén.

  Az LG kiváló Inverter technológiája kivételesen hatékony hűtést és fűtést kínál az energiafogyasztás jelentős csökkentése mellett. Az európai energiaszabályzási mércének eleget téve, ez az intelligens, villanyáram-takarékos technológia ideális azok számára, akik szívügyüknek tekintik ökológiai lábnyomuk csökkentését. A+++ besorolású, innovatív Aktív Energiaszabályzó technológiával gyártott termékeivel az LG egy egészen új szintre emeli az energiahatékonyságot.

  Az LG légkondicionálóinak új generációja tisztább, élvezhetőbb otthoni környezetet teremt az általa kifejlesztett légtisztító technológiának köszönhetően. Nagy teljesítményű és hatékony légszűrők megvédik Önt a levegőben található vírusoktól és allergénektől, s még a kellemetlen szagokat is eltávolítják. A jobb minőségű levegő mellett, az LG termékei meglepően alacsony zajszinttel működnek, s ezzel nyugodtabb otthoni légkört biztosítanak, a hűvösebb, energiahatékonyabb LG otthonért.

  A csúcsminőségű légkondicionálók mellett, az LG páratlanul kényelmes és egyszerű szerelést és termék-karbantartást biztosít, az átfogó ügyfélszolgálat, a szaktanácsadás és a határidős szállítás mellett. A cég a hosszú és jó hírnévvel fémjelzett fennállása alatt kialakított gyakorlatához híven folytatja technológiai fejlesztéseit és alkalmazását, ügyfelei kényelmének érdekében az egész világon.

  Az LG Electronics kiváló teljesítményű és egyedülálló formavilágú készülékeivel a világ vezető légkondicionáló gyártói közé tartozik.

  Páratlan energiahatékonyság
  Az LG által alkalmazott fejlett inverteres technológia lehetővé teszi a légkondicionáló berendezés felhasználója számára, hogy többet használja a berendezést és e közben még több energiát takarítson meg.

  BLDC motor
  A forgórészen belüli erős nyomatékkal és ND mágnesességgel a BLDC motor hatalmas légmennyiséget és nagy statikus nyomást biztosít.

  Skew Fan
  A ventillátor lapát levegővel való érintkezésekor jelentkező felületi nyomásának minimalizálásával a berendezés csúcs zajszintje a világon az egyik legalacsonyabb.

  Kiemelkedően csendes üzemmód
  Az LG egyedülálló új Skew Fan és alacsony vibrációs kompresszor technológiájának köszönhetően a világ legalacsonyabb zajszintű berendezését hozták létre.

  Antiallergén szűrő
  A különböző allergiákat okozó tüneteket a szűrőrendszer eltávolítja, megnyugvást biztosítva ezzel az erre érzékeny és allergiás felhasználóknak.

  Jet Cool
  A levegő kimenet optimalizált tervezése erős levegőáramlást biztosít, amely csupán 3 perc alatt akár már 5 fokkal is képes csökkenteni a szoba hőmérsékletét.

  Gyors és egyszerű szerelés
  Tökéletes takarás / szélesebb kábelhely / jobb szerelőlap / levehető alsó burkolat / megemelt szervizszelep / feltöltés nélküli rendszer.
  Kérjen egyedi árat erre a termékre!
Kapcsolódó termékek
LG MU2M15 inverteres multi kültéri egység

LG MU2M15 inverteres multi kültéri egység

298,450 Ft

LG MU3M19 inverteres multi kültéri egység

LG MU3M19 inverteres multi kültéri egység

381,000 Ft

LG MU4M25 inverteres multi kültéri egység

LG MU4M25 inverteres multi kültéri egység

466,090 Ft

LG MU5M30 inverteres multi kültéri egység

LG MU5M30 inverteres multi kültéri egység

556,260 Ft

LG MU5M40 inverteres multi kültéri egység

LG MU5M40 inverteres multi kültéri egység

900,430 Ft

Szolgáltatásaink: klíma szerelés Debrecen és környéke, klíma telepítés Debrecen és környéke, klíma beépítés Debrecen és környéke, klíma beszerelés Debrecen és környéke, klíma előcsövezés Debrecen és környéke, klíma karbantartás Debrecen és környéke, klíma tisztítás Debrecen és környéke, klíma javítás Debrecen és környéke, klíma szervíz Debrecen és környéke, klíma forgalmazás, klíma webáruház, klíma webshop, akciós klíma, olcsó klíma, ingyenes klíma házhozszállítás, olcsó, akciós párátlanító, páramentesítő, ipari párátlanító, páramentesítő bérbeadása országosan
Forgalmazott márkák: Daikin klíma, Fisher klíma, Fujitsu klíma, Gree klíma, LG klíma, Midea klíma, Mitsubishi klíma, Panasonic klíma, Samsung klíma, Toshiba klíma, Midea párátlanító, Korel páramentesítő
Kategóriák: oldalfali split klíma, Ablak klíma, Mobil klíma, multi inverter beltéri egység, multi inverter kültéri egység, mennyezeti kazettás split klíma, parapet/mennyezeti split klíma, légcsatornázható split klíma, Párátlanító, páramentesítő, Légtisztító, párásító