Samsung Klíma 2014: Smart Series II

A Samsung új, háromszög kialakítású koncepciója

 

Teljesen új légkondicionáló

 

Az új Samsung Smart Series II klímaberendezés kialakítását hosszú tervezés előzte meg, hogy az optimális hűtő és fűtő teljesítmény mellett igen magas energiahatékonyságot érjen el úgy, hogy emellett a rengeteg intelligens funkciót is ellássa.

 

Dizájn, mely módosította a légáramlást

 

A Samsung Smart Series II klíma innovatív kialakításának köszönhetően az új légkondicionáló nagyobb és gyorsabb légáramlást tud biztosítani, amellyel hatékonyabban, sokkal messzebbre tudja eljuttatni a kiáramló levegőt, mint a hagyományos kialakítású klímaberendezések úgy, hogy közben tökéletes komfortot biztosít. A megnövelt beszívó részen keresztül akár 39%-kal több levegő jut a megnövelt méretű, extra csendes ventilátor lapátokhoz és szélesebb kifúvó első lamella segítségével akár még 14 méter távolságra is el tudja juttatni azt.

Intelligens inverteres kompresszor

 

Az új Smart inverter kompresszornak köszönhetően 25%-kal gyorsabban tudja megkezdeni a hűtést a berendezés, mint a hagyományos kompresszorral szerelt légkondicionálók.

 

Kifinomult automatikus üzemmód

 

Amennyiben a helyiség elérte a kívánt hőmérsékletet, akkor a berendezés egy intelligens vezérlés segítségével beállítja a minimális ventilátorsebességet, hűtő vagy fűtő teljesítményt, párátlanítást, ezzel biztosítva a maximális komfortot.

 

Hatékony energiafelhasználás

 

Az energiahatékonyság kulcsfontosságú vásárlói döntés a fogyasztók számára. Az új Samsung klímaberendezés funkciói között a felhasználó kiválaszthatja, hogy a helyiségben egy ember tartózkodik vagy egy zsúfolt termet kell hűteni vagy fűteni. Ez az innovatív funkció kizárólag a Samsung új légkondicionálójában található meg! A Smart Series II széles skálán biztosítja konkrét hűtési és fűtési beállításokat, melyek alkalmazkodnak az aktuális időjárási körülményekhez és a szobában tartózkodó személyek számához. A Single User Mode funkció lehetővé teszi a barátságos és kényelmes környezetet azáltal, hogy csökkenti a hűtési vagy fűtési kapacitás igényeit egyetlen gombnyomással.

 

A levegő minősége és a család egészsége

 

Az új  Samsung Smart Series II légkondicionálóból sem maradhatott ki a már sokat bizonyított Vírus Doktor. Az innovatív légtisztító technológiának köszönhetően semlegesíti a káros anyagokat a levegőben, nem kímélve a baktériumokat sem, amelyek ellenállnak a fizikai szűrésnek. A Vírus Doktor több díj mellett 2010-ben az AHR Expo Innovációs Díját is elnyerte beltéri levegő kategóriában. Az új berendezés nem csak korszerű fejlesztések sokaságát tartalmazza, hanem megjelenésben is kiemelkedik a hagyományos berendezések közül.

 

Intelligens ellenőrzőrendszer

 

Az új Samsung légkondicionáló nem csak a telepítést követően végez tesztet, hanem folyamatosan ellenőrzi a hűtőközeg áramlását és mennyiségét, annak érdekében, hogy szivárgás ne legyen, és a rendszer minden pillanatban a leghatékonyabban működjön.

 

Wifi vezérlés - vezérlés bárhonnan

 

A Samsung Smart Series II klíma gombokkal, távirányítóval vagy egy kompatibilis mobil eszközzel a felhasználók kezelhetik és figyelemmel kísérhetik a légkondicionáló állapotát és számos beállítását. Miután csatlakozik egy internet kapcsolat révén a Wifi funkció segítségével, a felhasználók a következő módon tudják ellenőrizni és nyomon követni a Smart Series II-t:

  • Intelligens funkciók: légkondicionálója folyamatosan tájékoztatja Önt minden fontos paraméterről,
  • Intelligens service: légkondicionálója szöveges üzenetben értesíti Önt egy esetleges meghibásodásról,
  • Intelligens ellenőrzés: egy hasznos app figyeli a készülék energiafelhasználását és jelzi, ha itt az ideje, hogy tisztítsa meg a szűrőt,
  • Intelligens irányítás: állítsa be a hőmérsékletet a szobában bárhonnan a kompatibilis eszköz segítségével.

 

A megfelelő alkalmazást le kell tölteni a  Samsung Apps-ről. A rendszerhez tartozó okostelefon alaklamazás segítségével akár távolról is ki/be kapcsolhatja a berendezést. Ezen funkció segítségével szintén energiát takaríthatunk meg.

 

Garancia

 

5 év garancia - 10 év garancia a kompresszorra

Vissza
Szolgáltatásaink: klíma szerelés Debrecen és környéke, klíma telepítés Debrecen és környéke, klíma beépítés Debrecen és környéke, klíma beszerelés Debrecen és környéke, klíma előcsövezés Debrecen és környéke, klíma karbantartás Debrecen és környéke, klíma tisztítás Debrecen és környéke, klíma javítás Debrecen és környéke, klíma szervíz Debrecen és környéke, klíma forgalmazás, klíma webáruház, klíma webshop, akciós klíma, olcsó klíma, ingyenes klíma házhozszállítás, olcsó, akciós párátlanító, páramentesítő, ipari párátlanító, páramentesítő bérbeadása országosan
Forgalmazott márkák: Daikin klíma, Fisher klíma, Fujitsu klíma, Gree klíma, LG klíma, Midea klíma, Mitsubishi klíma, Panasonic klíma, Samsung klíma, Toshiba klíma, Midea párátlanító, Korel páramentesítő
Kategóriák: oldalfali split klíma, Ablak klíma, Mobil klíma, multi inverter beltéri egység, multi inverter kültéri egység, mennyezeti kazettás split klíma, parapet/mennyezeti split klíma, légcsatornázható split klíma, Párátlanító, páramentesítő, Légtisztító, párásító